Ny dator!

Nu äntligen kan jag börja blogga och betala räkningar hemifrån igen, tjohooo! Han införskaffat en ny dator då min gamla söp ner sig totalt och blev skadad uppe i hårddisken =) Mycket bättre måste jag säga, tur att den gamla blev alkis hihi ;) Så vad har då jag hittat på? Ja allt mellan himmel och jord! Dansbandskampen har väl alla hört talas om och det var väl en av sakerna på den 300 mil långa listan. Vi kan sammanfatta den så här ; Larz Kristerz, renovera, träning och jobba=) Det var nog det hela=)

Denna helg har Davids kompis Eke varit här och hälsat på, vi firade midsommar ute i Eldpallkojan och hade det mysigt. Peter, Linda, Kicki, Martin, Petra, Eke, David och så lilla jag=) Sen trillade det väl in en och annan hårdrockare på kvällskvisten!

Ska visa lite bilder från våran senaste renovering, har ju hänt rätt mycket med huset sen vi flyttade in. Har målat köket, sovrummet, källaren ja ta mig fan överallt har jag varit med penseln! Skulle inte förvåna mig om mina armar och ben förvandlades till rollrar och penslar jag har målat så mycket. Men det rum jag är mest nöjd med är nog tv rummet. Blev sååå fint alltså! Så mysigt av lite färg bara.... Skönt att bli av med vita tapeter med bajsfärgade fläckar på, spikhål, choklad och annat som jag INTE tänker fråga Hansback (husets förre herre) om vad det är för nått! Kan bara gissa och bara en sån sak! *uäääk*

HÄR HAR JAG BÖRJAT MÅLA BAJSTAPETER:



Åååååh vad fint det blir utbrister David (mitt livs kärlek)!! och det tyckte jag också fast färgen var blöt och med bara halva väggen målad=)




HÄR TORKAR FÄRDIG MÅLAD FÄRG!! (man kan dricka öl medans man väntar)



Så, nu är det bara att vänta! Äh jag målar elementen under tiden!




ELEMENT, ÄVEN KALLAD "TRÅKUS MÅLUS" PÅ LATIN!






SÅ HÄR GLAD ÄR MAN NÄR MAN MÅLAT TV RUM (och druckit/hällt i sig öl)






NU ÄR DET FÄRDIGT! (någon dag senare)

FÖRE:




EFTER:




  


 
Det finaste innomhusogräs jag har! Är köpt på interflora i Mora för ca 1 milljon av Johanna Malm, Fredriks tjej. Jag hade tydligen varit väldigt pratig med Johanna sa Fredrik när jag var in och handlade denna gudalika växt. Inte vet jag vad som menas men huvudsaken är väl att växten håller käft i alla fall annars har vi ett problem! =)

Så, nu har i alla fall den stackars bortglömda bloggen blivit uppdaterad. Får se om möjligtvis en smutsig älskling dyker upp från crossbanan om ca en timme och vill bli fotad=) Glad fortsättning önskar Berocca Rövgås!

RSS 2.0